Vechtsport gebruikt als excuus brute aanval met mes! Nieuws
Nieuws

Vechtsport gebruikt als excuus brute aanval met mes!

Vechtsport gebruikt als excuus brute aanval met mes!

Rechtbank stuurt verdachte naar Pieter Baan Centrum, vechtsport gebruikt als excuus brute aanval met mes!

Dat mensen de gekste zaken verzinnen om onder een straf uit te komen, blijkt wel aan de zaak van de 35-jarige Fabian W. Deze wordt ter observatie naar het Pieter Baan Centrum gezonden. Men doet dit om te onderzoeken wat er psychisch met hem aan de hand is. Als dit duidelijk is wordt zijn rechtszaak hervat. W. wordt verdacht van poging moord in Lelystad, eerder dit jaar op een mede gedetineerde.

In GGZ-instelling een kamer van een medebewoner binnen gegaan

De Rotterdammer Fabian W. zou op 20 juni in een GGZ-instelling, een kamer van een medebewoner zijn binnen gegaan. Tijdens de pro forma-zitting werd niet aangegeven in welke instelling dit gebeurde. Het vermeende slachtoffer werd gedwongen om een drankje op te drinken, dit nadat W. de deur op slot had gedaan.

Als je dit niet opdrinkt, snijd ik je strot door

W. zou de keel van de man hebben dichtgeknepen en meerdere keren met een mes in zijn hoofd hebben gestoken, al roepende "Als je dit niet opdrinkt, snijd ik je strot door". Het slachtoffer kon het gelukkig na vertellen. De advocaat van W. ontkend het verhaal en zegt dat het slachtoffer de zware verwondingen naar het hoofd zou hebben opgelopen tijden het beoefenen van een vechtsport! De verwonding van het slachtoffer zou slechts een sneetje zijn, volgens hem.

Een nieuwe pro forma-zitting gepland op 22 december, dit omdat en nieuwe getuige gehoord zal worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws