Vechtlegende Melvin Manhoef rijdt 3 inbrekers klem: 'Niet in mijn huis' Nieuws
Nieuws

Vechtlegende Melvin Manhoef rijdt 3 inbrekers klem: 'Niet in mijn huis'

Vechtlegende Melvin Manhoef rijdt 3 inbrekers klem: 'Niet in mijn huis'

Melvin Manhoef de kickboks en MMA-legende heeft vandaag een paar inbrekers klem gereden en vastgehouden tot de Politie arriveerde. De topvechter raakte gewond aan zijn hand.

Afgelopen weekend waren de inbrekers al in de buurt van de woning van Manhoef geweest. Deze verbleef in Parijs waar hij aanwezig was bij een Bellator MMA evenement. Vanmorgen doken de 3 mannen weer op met de intentie in te breken.

De mannen die gesnapt werden door Manhoef gingen er als een haas vandoor in een auto. Manhoef zette de achtervolging in en reed de inbrekers klem in Landsmeer. De auto van de inbrekers raakt vast in de berm. Manhoef sloeg met zijn blote vuist een raam van de auto in.

Brokstukken

,,Ik heb ze auto uit de auto getrokken en op hun knieën gezet. Ik heb gewacht tot de politie kwam om hen op te pakken", zegt Manhoef die zijn hand moest laten hechten tegen onze redactie

Buurtbewoners waren volgens het NHD erg geschrokken van het voorval. Een ooggetuige zei; ,,Ik woon een paar honderd meter verderop en de brokstukken liggen in mijn tuin."

Foto's: Melvin Manhoef

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws