Vechtlegende Buakaw springt uit vliegtuig! 'Kamikaze actie' Nieuws
Nieuws

Vechtlegende Buakaw springt uit vliegtuig! 'Kamikaze actie'

Vechtlegende Buakaw springt uit vliegtuig! 'Kamikaze actie'

Buakaw Banchamek is een van de meest gevreesde kick en Muaythai vechters ter wereld. Niet alleen in de ring is de Thai actief maar ook in het leger van zijn land draagt hij een steentje bij. Momenteel voltooit de legende zijn parachutisten opleiding en springt vol vertrouwen uit vliegtuigen.

Kickbokskampioen en Muay Thai-legende luitenant Sombat "Buakaw" Banchamek bezocht vorige week de Special Warfare School in Lopburi om Special Forces Airborne #338-training te ondergaan om te worden gepromoveerd tot legerkapitein.

Voor zijn eerste parachutesprong uit een legervliegtuig, stopte Buakaw om voor het vliegtuig te bidden voor welvaart. In verschillende video's is te zien hoe hij geduldig wacht om uit het vliegtuig te springen terwijl het wordt geteisterd door harde wind.

Stoere mannen

Zodra de bel gaat voor de sprong, springt Buakaw uit het vliegtuig, snel gevolgd door andere springers. De Thaise Para's staan goed bekend en zijn volgens de overlevering bereidt tot kamikaze acties tegenover een eventuele vijand.

Buakaw is vers van het winnen van een kickboksgevecht tegen de Turkse Erkan Varol. Hij versloeg Varol in slechts twee minuten in de eerste ronde van hun gevecht in het Central World-winkelcentrum in Bangkok.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws