Vechter stikte bijna! Onderzoek naar foute MMA-scheids Nieuws
Nieuws

Vechter stikte bijna! Onderzoek naar foute MMA-scheids

Vechter stikte bijna! Onderzoek naar foute MMA-scheids

Er werd aangekondigd dat de MMA SA, de regulator van Zuid-Afrika inderdaad de beelden van EFC 88 nauwlettend zou bekijken als een soort van VAR. Met de nadruk op de scheidsrechter en te zien of deze een steekje had laten vallen. Het volgende werd naar buiten gebracht in een verklaring van MMA SA.

Veiligheid boven alles

,,De verschillende hoekbeelden zijn vanmorgen bij EFC aangevraagd door de Pro Regulatory Commission van de Federatie", meldt MMA SA. ,,Want zoals bij alle gevechten die een schijnbare controversiële onderbreking hebben, is zowel de veiligheid van de vechters als de ontwikkeling van officials van het allergrootste belang in de sport van MMA .”

Vechter stikte bijna! Onderzoek naar foute MMA-scheids

De wedstrijd kwam flink onder vuur omdat Ntene lang bewusteloos was voordat de scheids diens arm onderzocht. Vaak liggen officials onder voor maar in die dit geval lijkt een onderzoek op zijn plaats. Het is duidelijk dat de veiligheid van Ntene tijdens de wedstrijd in het gedrang kwam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws