'Vechten schijterd of je titel wordt afgepakt!' Kampioen onder druk gezet door vechtsportbond Nieuws
Nieuws

'Vechten schijterd of je titel wordt afgepakt!' Kampioen onder druk gezet door vechtsportbond

'Vechten schijterd of je titel wordt afgepakt!' Kampioen onder druk gezet door vechtsportbond

ONE Championship zwaargewicht MMA kampioen Arjan Bhullar's titel bevindt zich misschien op glad ijs. Dit vanwege zijn langdurige afwezigheid bij de competitie.

Kampioen Bhullar tekende eerder dit jaar een nieuwe multi-fight deal met ONE, ondanks zijn laatste gevecht tegen Brandon Vera in april 2021. Sindsdien heeft hij niet meer gevochten en is er formeel niets in de maak voor zijn terugkeer.

Hij is bang

Na het winnen van de zwaargewicht titel op Vera bij ONE Dangal, stond Bhullar op gespannen voet met de organisatie vanwege contractonderhandelingen. Ondanks het feit dat hij het eens is geworden over een nieuwe deal, is het tijdschema voor zijn eerste titelverdediging onzeker.

Dit heeft ertoe geleid dat Chatri Sityodtong, CEO van ONE, een harde lijn in het zand trekt als het om Bhullar gaat, zoals hij onlangs toegaf. ONE's Chatri Sityodtong zegt dat Bhullar "bang" is om te vechten (lees verder onder video).

Titel op het spel

"Ik zal respectvol zijn", zei Sityodtong over Bhullar. “Ik denk dat hij bang is en hij koopt alle tijd die mogelijk is. Maar de mogelijkheid is dat hij vecht of dat we hem zijn titel afpakken. We zijn op dat punt. Ik denk dat mijn team erg gefrustreerd is omdat het het ene excuus na het andere is om niet te willen vechten."

"Als hij niet snel vecht, wordt hij gestript en wordt het de eerste keer in de geschiedenis van ONE dat we een kampioen strippen", aldus Sityodtong. Bhullar tekende bij ONE in 2019 na een korte periode in de UFC met overwinningen op Juan Adams en Marcelo Golm. Hij won zijn ONE-debuut van Mauro Cerilli voordat hij de titel veroverde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws