Vechters ruil! UFC's Petr Yan naar ONE voor Arjan Bhullar
Home / Nieuws / Vechters ruil! UFC’s Petr Yan naar ONE voor Arjan Bhullar

Vechters ruil! UFC’s Petr Yan naar ONE voor Arjan Bhullar

Vechters ruil! UFC Petr Yan naar ONE, Arjan Bhullar naar UFC

Arjan Bhullar ONE Championship zwaargewicht MMA-vechter is bereid om Petr Yan te helpen om uit de UFC te komen. Bhullar stelt voor om geruild te worden voor de Rus om zo twee vliegen in een klap te vangen.

De Russische vechter Yan werd volgens critici en zichzelf afgelopen weekend berooft van de winst in zijn gevecht met Sean O’Malley op UFC 280. De Rus sprak zich dan ook uit op twitter door te zeggen “Fuck de Juryleden.”

Het verlies van Yan schokte velen, waaronder namen als Khabib Nurmagomedov en Henry Cejudo. Het resultaat heeft de Rus misschien zo van streek gemaakt, dat hij misschien op weg is uit de UFC. De vechter die commentator werd, Daniel Cormier, onthulde eerder deze week dat Yan de organisatie misschien wil verlaten omdat hij het gevoel heeft dat de deze hem niet steunt.

Al eerder gedaan

Bhullar, die afgelopen april net de ONE Championship-zwaargewicht titel veroverde, verklaarde dat hij voor de juiste prijs de organisatie zou verlaten. In het geval dat Arjan Bhullar naar de UFC gaat, zou het zijn tweede periode bij de promotie zijn. Hij verliet de UFC in 2019, met een 3-1 record. De verhuizing is duidelijk gelukt, aangezien Bhullar sindsdien ongeslagen is gebleven in de ONE-kooi.

Als er een mogelijke UFC-ONE-transactie plaatsvindt, zou dit niet de eerste keer zijn. In 2018 ruilden de twee organisaties voormalige kampioenen, Demetrious Johnson en Ben Askren. De handel leek voor beide partijen te werken, aangezien ‘Mighty Mouse’ en ‘Funky’ beide spraakmakende gevechten hadden in hun nieuwe omgevingen.

Bekijk ook

Boksicoon Fury stuurt Ronaldo boodschap! 'Tijd wacht op niemand'

Boksicoon Fury stuurt Ronaldo boodschap! ‘Tijd wacht op niemand’

Bokskoning Tyson Fury houdt vol dat

Baby maakt Rico Verhoeven's ex Jacky blij! 'Rijkdom'

Baby maakt Rico Verhoeven’s ex-Jacky blij! ‘Rijkdom’

Jacky Duchenne de ex vriendin van Rico Verhoeven en moeder van hun drie kinderen is bevallen van een zoontje

Moordtafereel in 3x3 MMA-gevecht

‘Wat een gek!’ Moordtafereel in 3 vs 3 MMA-gevecht | video

Deze kon niet verder en werd de MMA-kooi....

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page