Ultieme wraak! Vechter straft rivaal na vies trucje (video) Nieuws
Nieuws

Ultieme wraak! Vechter straft rivaal na vies trucje (video)

Ultieme wraak! Vechter straft rivaal na vies trucje (video)

Brandon Calton kreeg een koekje van eigen deeg afgelopen nacht tijdens Showcase MMA 23 in Kingsport, Tennessee, Amerika. Nadat hij een illegale knie tegen het hoofd van Marquell Fulwood-Jones plaatste kwam de wraak. Calton werd bruut uitgeschakeld door Fullwood-Jones die zich herpakte en zijn rivaal afstrafte.

Het gevecht tussen Calton en Fullwood-Jones was er een in de amateur competitie van Showcase. Daardoor niet minder spannend, in tegendeel zelfs want Calton deed iets wat niet mocht. Terwijl Fullwood-Jones zich probeerde te verdedigen plaatste Calton een knie tegen het hoofd van zijn rivaal.

Pak hem terug

De scheids die schreeuwend tussen biede kwam wilde de winst al toekennen aan Fullwood-Jones omdat Calton hierdoor gediskwalificeerd zou worden. Tot ieders verbazing wilde Fullwood-Jones door vechten. Dit voorkwam diskwalificatie van Calton.

Fullwood-Jones nam wraak en maakte dat Calton neer ging na een linkerstoot op zijn kin. Calton zakte ineen en kreeg een storm va stoten over zich heen. Ultieme wraak en de manier om een wedstrijd te winnen natuurlijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws