Uitzenden GLORY kickboksen door Talpa, we hadden er meer van verwacht Nieuws
Nieuws

Uitzenden GLORY kickboksen door Talpa, we hadden er meer van verwacht

Uitzenden GLORY kickboksen door Talpa, we hadden er meer van verwacht

Uitzenden GLORY kickboksen door Talpa, we hadden er meer van verwacht

Van Veronica naar SBS6

Een van de meest gehoorde klachten was dat niet het gehele event te zien was tijdens de live uitzending van GLORY 55 in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 juli. Men moest vroeg het bed uit want de uitzending op SBS6 was om 03:30 uur gepland, dit ivm met het tijdsverschil tussen Nederland en Amerika. Ook hier was verwarring over aangezien men dacht dat dit op de zender Veronica zou zijn. Waarom dit verplaatst werd van zender is vooralsnog niet bekend gemaakt.

Samenvatting

Op zaterdagavond was er op de zender Veronica een samenvatting te zien van GLORY 55, ook hier waren de fans niet echt tevreden over. Echter het woord samenvatting geeft al aan dat er delen van het event uitgezonden zouden worden, maar de fans blijken graag alle partijen te hebben willen zien. Enigszins logisch want voor degene die de live uitzendingen hadden gemist was dit de kans alsnog te kijken naar de partijen.

Tweede kans

Er staan nog wat GLORY events gepland voor dit jaar, zo staat in september GLORY 59 (Amsterdam) op de rol met een aantal grote namen zoals Rico Verhoeven de ongeslagen wereldkampioen kickboksen bij GLORY, ook staat er nog een event in Denver op de planning. Aanvankelijk leek men wat sceptisch te zijn voor de live uitzendingen, vooral het event in Amsterdam aangezien er dan wellicht minder kaarten zouden worden verkocht. Echter blijkt dat het event in Amsterdam bijna uitverkocht is. Zullen de kickboks fans Talpa een tweede kans gunnen? Alles valt en staat met de vervolg events die uitgezonden zullen worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws