Uitzenden GLORY kickboksen door Talpa, we hadden er meer van verwacht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Uitzenden GLORY kickboksen door Talpa, we hadden er meer van verwacht

Uitzenden GLORY kickboksen door Talpa, we hadden er meer van verwacht

Met de overstap van GLORY kickboxing en haar uitzendrechten van Ziggo naar Talpa lagen de verwachtingen van de kickboks fans erg hoog. Echter lijken niet alle kijkers tevreden met wat er uitgezonden werd afgelopen weekend over het GLORY 55 event wat in New York gehouden werd. Ook werden er vragen gesteld over de opzet van de uitzendingen en miste men een aantal partijen, vooral de “superfights series” had men graag willen zien, deze ontbraken helaas. De vergelijking met Ziggo werd al snel getrokken, men had er meer van verwacht.

Veronica gaat GLORY-evenementen uitzenden

Van Veronica naar SBS6

Een van de meest gehoorde klachten was dat niet het gehele event te zien was tijdens de live uitzending van GLORY 55 in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 juli. Men moest vroeg het bed uit want de uitzending op SBS6 was om 03:30 uur gepland, dit ivm met het tijdsverschil tussen Nederland en Amerika. Ook hier was verwarring over aangezien men dacht dat dit op de zender Veronica zou zijn. Waarom dit verplaatst werd van zender is vooralsnog niet bekend gemaakt.

Samenvatting

Op zaterdagavond was er op de zender Veronica een samenvatting te zien van GLORY 55, ook hier waren de fans niet echt tevreden over. Echter het woord samenvatting geeft al aan dat er delen van het event uitgezonden zouden worden, maar de fans blijken graag alle partijen te hebben willen zien. Enigszins logisch want voor degene die de live uitzendingen hadden gemist was dit de kans alsnog te kijken naar de partijen.

Tweede kans

Er staan nog wat GLORY events gepland voor dit jaar, zo staat in september GLORY 59 (Amsterdam) op de rol met een aantal grote namen zoals Rico Verhoeven de ongeslagen wereldkampioen kickboksen bij GLORY, ook staat er nog een event in Denver op de planning. Aanvankelijk leek men wat sceptisch te zijn voor de live uitzendingen, vooral het event in Amsterdam aangezien er dan wellicht minder kaarten zouden worden verkocht. Echter blijkt dat het event in Amsterdam bijna uitverkocht is. Zullen de kickboks fans Talpa een tweede kans gunnen? Alles valt en staat met de vervolg events die uitgezonden zullen worden.

Bekijk ook

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Wraakgevecht! Usman vs Covington 2 gepland voor november

Kamaru Usman en Colby Covington zullen het eindelijk nog een keer over doen in de UFC-kooi.

Ringarts hecht opengeslagen wenkbrauw MMA-vechter aan elkaar

Jason Wilnis drukte gisteren zijn stempel op de MMA-wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page