UFC'er Jon Jones: 'Terugkeer wordt een probleem' Nieuws
Nieuws

UFC'er Jon Jones: 'Terugkeer wordt een probleem'

UFC'er Jon Jones: 'Terugkeer wordt een probleem'

Jon Jones verwacht een zware terugkeer naar de UFC-octagon. Nu hij mijlenver lijkt van een kans op de zwaargewicht titel heeft hij alle tijd om te trainen en aan gekomen. Juist daar wringt de schoen volgens de voormalige zwaar-lichtgewicht kampioen.

Momenteel versterkt Jones zijn lichaam door veel gewicht trainingen en het aankomen van spiermassa. De voormalige licht-zwaargewicht koning van de UFC traint zich een slag in de rondte om naar de zwaargewicht divisie door te stomen. Echter zal zijn nieuwe fysieke toestand hem aardig in de weg kunnen zitten, zegt Jones zelf.

Grote atleten

De huidige UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou heeft duidelijk gemaakt dat hij Jones zou verwelkomen als zijn eerste uitdager. Echter ziet UFC-baas liever een gevecht tussen Ngannou en Derrick Lewis. Maar toch traint Jones stug door.

,,Als ik terug wil keren om te vechten gaat dit nog een probleem worden", zegt Jones. ,,Ik moet meer gaan boksen en MMA-trainen voordat het gewicht mij in de weg gaat zitten. " Jones heeft onlangs ook een foto van zichzelf gedeeld. Daarop staan een aantal van de andere grotere atleten waarmee hij heeft getraind om een ​​beeld te geven van zijn fysieke transformatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws