UFC-veteraan (49) Brian Gassaway overleden! 'Tot ziens vriend' Nieuws
Nieuws

UFC-veteraan (49) Brian Gassaway overleden! 'Tot ziens vriend'

UFC-veteraan (49) Brian Gassaway overleden! 'Tot ziens vriend'

Brian Gassaway is op 49-jarige leeftijd overleden, de vechter die bij de UFC vocht overleed zondag zo maakt een goede vriend bekend.

Zaterdag laat schreef een vriend van Gassaway op Facebook dat de vechter overleden was, echter werd de oorzaak van zijn dood niet onthult. ,,Met pijn in het hart en grote droefheid kondigen we het overlijden aan van onze dierbare vriend, leraar en mentor, Brian Gassaway”, schreef de vriend.

Tot ziens

Gassaway debuteerde in de sport in 1996 en verloor niet van 1998 tot begin 2000, bleef ongeslagen in 14 wedstrijden en boekte overwinningen op namen als Travis Fulton en toekomstig UFC-talent Joe Slick.

Zijn laatste triomf was tijdens Bellator 25 in 2010, waarbij hij won van Kevin Knabjian. Gassaway's laatste MMA-gevecht was tegen Shungo Oyama, tijdens Pride Fighting Championships. ,,Ik hoop dat je wist hoeveel je voor ons betekende. We houden van je, kampioen", aldus het bericht op Facebook.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws