UFC veteraan en knock-out koning stapt over op Bare Knuckle boksen Nieuws
Nieuws

UFC veteraan en knock-out koning stapt over op Bare Knuckle boksen

UFC veteraan en knock-out koning stapt over op Bare Knuckle boksen
UFC veteraan en knock-out koning stapt over op Bare Knuckle boksen

De Engelse Bare Knuckle organisatie BKB heeft zwaargewicht knock-out specialist Fabio Maldonado weten te strikken. Maldonado is een voormalig UFC vechter en topbokser.

Braziliaan Maldonado heeft zich aangemeld bij BKB en neemt een indrukwekkend record mee naar de bruutste vechtsport organisatie ter wereld. Maldonado een MMA record van 39 matches, 25 winsten en 14 verliezen. In het boksen heeft hij 30 gevechten staan, waarvan 26 winsten en 4 verliezen.

Topvechter Maldonado

Maldonado stond in 2020 voor het laatst in de boksring, hij verloor van Carlos Takam op 28 februari. Taak won de wedstrijd op unanieme beslissing. In maart vocht Maldonado een MMA-partij tijdens het Serbian Battle Championship 27. Daar versloeg hij Pelu Adetola.

Bare Knuckle is samen met het Birmeese Lethwei een van de meest bloederige full contact sporten. BKB is een van de leidende organisaties die zelfs een Nederlander in haar gelderen heeft. Hubert Geven die diverse wereldtitels buiten het Bare Knuckle bezit, aast op een wereldtitel bij BKB.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws