Hartverscheurend: UFC vechter eert zijn vermoorde dochter Nieuws
Nieuws

Hartverscheurend: UFC vechter eert zijn vermoorde dochter

Hartverscheurend: UFC vechter eert zijn vermoorde dochter
Hartverscheurend: UFC vechter eert zijn vermoorde dochter

Afgelopen week kwam het trieste nieuws naar buiten dat de vermiste dochter van UFC-vechter Walt Harris niet meer in leven is.

Het 19 jarige meisje verdween enkele weken geleden en bleef lange tijd spoorloos. Een aantal verdachten werd opgepakt en het lichaam van Aniah Blanchard werd aangetroffen waar het begraven was.

Walt Harris plaatste een hartverscheurend bericht op Instagram over zijn vermoorde dochter: "Mijn lieve kleine meisje … Ik wil je gewoon bedanken dat je me hebt geholpen mijn leven ten goede te veranderen … Om me te leren een man en een betere vader te zijn! "

Ondraaglijke pijn

"Omdat jij mijn grootste fan bent, winst, verlies of gelijkspel! Omdat jij altijd wist wat te zeggen om een glimlach op mijn gezicht te toveren en me op te heffen als ik beneden was en wilde opgeven. Je verlichtte mijn wereld op zoveel manieren. Deze pijn is ondraaglijk … "

Ik weet dat je wilt dat ik sterk ben, maar het is zo moeilijk schatje, het is zo moeilijk. Ik ga het doen, ik beloof je dat ik het zal doen. Op dit moment is niets logisch en ik ben zo verdwaald. Ik wil je gewoon terug. Ik hoop dat ik je trots heb gemaakt … "

Een engel

"Ik blijf doorgaan papa heeft gewoon tijd nodig. Ik hou zoveel van jou. Zorg voor ons zoals je altijd deed. We hebben je nu meer dan ooit nodig. Mijn kleine, machtige, tijger is nu een engel. Ik hou voor altijd van je, schatje! "

Enige tijd na de verdwijning werd de auto van het meisje aangetroffen. De hoeveelheid bloed indiceert dat zij levensgevaarlijk gewond moest zijn, een vrees die helaas afgelopen week werkelijkheid werd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws