UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest Nieuws
Nieuws

UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest

UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest
UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest

De Braziliaanse licht zwaargewicht Vinicius Moreira testte positief voor coronavirus. Hierdoor valt hij uit voor zijn aanstaande UFC-gevecht met Modestas Bukauskas op 15 juli.

Moreira werd in Brazilië geest alvorens af te reizen naar Abu Dhabi voor het UFC Fight Night 172 event. De UFC test vechters voordat zij het vliegtuig in stappen naar Yas Island waar het UFC Fight Island is gevestigd.

Nog meer corona gevallen

Net als Anderson dos Santos, die ook vanwege een positieve COVID-19-test afvalt voor het event, wordt Moreira sinds woensdag in quarantaine geplaatst in een hotel in Sao Paulo. “Mamute” werd verwijderd van de show in Abu Dhabi nadat zijn testresultaat positief terugkeerde.

Moreira tekende bij de UFC na het verslaan van John Allan in de Contender Series van Dana White in 2018. Bukauskas een voormalig lichtgewicht kampioen van Cage Warriors, heeft een nieuwe tegenstander nodig voor zijn UFC-debuut. Waar nu last minute naar wordt gezocht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws