UFC-vechter Rachael Ostovich beland in ziekenhuis na zware mishandeling Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Rachael Ostovich beland in ziekenhuis na zware mishandeling

UFC-vechter Rachael Ostovich beland in ziekenhuis na zware mishandeling
UFC-vechter Rachael Ostovich beland in ziekenhuis na zware mishandeling

UFC-vechter Rachael Ostovich werd gisteren in Hawaï aangevallen en mishandeld zo vertellen bronnen vertellen aan TMZ Sports vandaag. Haar verwondingen blijken zo ernstig dat zij in het ziekenhuis opgenomen is.

Ostovich die gepland was om in januari 2019 tegen Paige VanZant te vechten, werd om nog om onduidelijke redenen aangevallen en mishandeld. Naar verluidt heeft zij ernstige verwondingen aan haar gezicht en een gebroken oogkas opgelopen.

Er wordt gemeld dat de aanvaller van Ostovich uit bekende kring komt. Als Ostovich inderdaad een gebroken oogkas heeft, zou het vrijwel zeker betekenen dat haar gevecht met Paige VanZant in het Barclay's Centre in Brooklyn zal komen te vervallen.

Groot talent

TMZ heeft contact opgenomen met het team van Rachael voor commentaar, echter kreeg men nul op het rekest. De 27-jarige Ostovich is een rijzende ster in de MMA en het gevecht met VanZant zou ongetwijfeld het grootste moment in haar carrière zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws