UFC-vechter over dochter in coma, coronavirus is geen grap Nieuws
Nieuws

UFC-vechter over dochter in coma, coronavirus is geen grap

UFC-vechter over dochter in coma, coronavirus is geen grap
UFC-vechter over dochter in coma, coronavirus is geen grap

De lichtgewicht UFC vechter Stevie Ray dringt er bij zijn vrienden en het grote publiek op aan de dreiging van het coronavirus serieus te nemen.

Ray's dochter Myla, 4, kreeg vorig jaar de diagnose epilepsie. Ze kreeg haar eerste grote aanval in juli 2019. "Het ziekenhuis bracht haar uiteindelijk in coma omdat de medicijnen niet werkten en de aanval stopte. Normaal zouden ze medicijnen geven en het zou stoppen, maar de hare stopte niet,"zegt Ray.

Ray wil zijn dochter Myla en andere immuungecompromitteerde geliefden beschermen tegen degenen die de ernst van het coronavirus afwijzen. En om zijn punt duidelijker te maken, pleit hij voor zijn potentieel kwetsbare dochter als een voorbeeld waar hij voor vecht.

In slaap

Dus zeiden ze dat ze haar in een kunstmatige coma moesten brengen om haar hersens te laten rusten. Het was te veel schade aan de hersenen. Dat was een van de moeilijkste momenten in mijn leven om dat te zien," 'vertelde de UFC-vechter.

De UFC-vechter is bang dat zijn dochter mogelijk vatbaarder is voor complicaties als gevolg van het coronavirus. Voor degenen die COVID-19 afwijzen en het vergelijken met andere aandoeningen zoals griep of kanker, benadrukt Ray hoe snel het virus zich verspreidt en voor hoeveel gevallen er niet wordt geteld wegens gebrek aan testen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws