UFC vechter Nicco Montano ontsnapt aan de dood na weight cut Nieuws
Nieuws

UFC vechter Nicco Montano ontsnapt aan de dood na weight cut

UFC vechter Nicco Montano ontsnapt aan de dood na weight cut

UFC vechter Nicco Montano ontsnapt aan de dood na weight cut

Hartaanval

"Dank je. Het gaat goed. Gewoon in de gaten houden hoe mijn nieren zich elk uur voelen. Mijn natriumniveau is weer normaal geworden, dus nu is het gewoon een kwestie van aandacht schenken aan elke verandering. Dokteren zeggen dat als ik langer had gewacht, ik mogelijk een hartaanval had gehad omdat mijn elektrolyten-onbalans zo extreem was, dus het was goed dat de UFC dokteren mij naar het ziekenhuis hebbengestuurd. "- Nicco Montano

Stop met extreem afvallen

De roep om het extreem afvallen een halt toe te roepen wordt met de dag sterker, het voorval met Montana is het zoveelste voorbeeld waar het mis gaat. Wanneer valt de eerste dode binnen de UFC? Moet men toch niet de gewicht divisies aanscherpen of vechters niet meer tot bepaalde gewichtklassen te laten toetreden als zij bijvoorbeeld een extreem gewicht in zeer korte tijd moeten verliezen?

Geld

Men roept op social media dat het vooral om geld gaat en dat Dana White de grote man achter de UFC niets geeft om de vechters. Geld is dat telt en de vechters moeten er onder leiden, zijn enkele uitspraken die naar voren komen. Waar stopt het? Moet er eerst iemand sterven? Of komt er snel een plan van aanpak?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws