UFC-vechter Jon Jones boos: Beveiligers voorkomen vechtpartij (video) Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Jon Jones boos: Beveiligers voorkomen vechtpartij (video)

UFC-vechter Jon Jones boos: Beveiligers voorkomen vechtpartij (video)

Jon Jones is momenteel in Groot-Brittannië voor het Bodypower UK 2019-evenement.

Tijdens een demonstratie van zijn MMA-vaardigheden tijdens het event, dook plotsklaps een oude training partner op van Jones, de boomlange kickbokser Chi Lewis-Parry.

Lewis-Parry kwam echter niet langs om Jones vriendelijk de hand te schudden, maar bleek kwam in de zin te hebben. De twee hebben een lang lopende vete en Lewis-Parry zag zijn kans schoon Jones daarop te wijzen.

Lang leve de beveiligers

"Hé, homeboy, hoeveel betalen ze je om te doen alsof ze een aardige vent zijn?" Zei Lewis-Parry. Je weet dat je een eikel bent. Iedereen weet dat je een eikel bent. Herinner je je de vorige keer dat jij je broers bij je had? Waar zijn je broers nu? "verwijzend naar een eerdere aanvaring tussen de twee.

ZIE OOK >> Jon Jones knijpt fan bewusteloos

Hoewel Lewis-Parry vooral bekend is om zijn kickbokscarrière, is hij ook ongeslagen op 7-0-1 in MMA. De Brit zou een zwaargewicht titelgevecht hebben bij ONE Championship met Brandon Vera, maar het gevecht kwam nooit tot wasdom. Voordat de zaken escaleerde grepen de beveiligers in om Jones en Lewis-Parry uit elkaar te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws