UFC vechtcontract voor 1 meter hoge Hasbulla! 'Droom die uitkomt' Nieuws
Nieuws

UFC vechtcontract voor 1 meter hoge Hasbulla! 'Droom die uitkomt'

UFC vechtcontract voor 1 meter hoge Hasbulla! 'Droom die uitkomt'

Social media-ster Hasbulla heeft onthuld dat hij een deal heeft getekend om te vechten in de UFC. De details zullen later dit jaar worden onthuld zegt de 1 meter hoge influencer.

De 1 meter hoge TikTok-sensatie, die een vorm van dwerggroei heeft, wordt verondersteld 19 jaar oud te zijn en het gerucht gaat dat hij zich voorbereidt op zijn kooidebuut. Hasbulla heeft een langdurige rivaliteit met Abdu Rozik, maar een gevecht is tot nu toe uitgebleven.

Hasbulla zou onlangs een vijfjarige deal te hebben getekend met de UFC, waardoor hij zou gaan werken met de afdeling mediarelaties van het bedrijf. Maar hij is nu naar sociale media gegaan om te beweren dat hij in feite zal vechten. "De geruchten zijn waar", zei hij. "Ik heb officieel een deal getekend om te vechten in de UFC! Details zullen tegen het einde van het jaar worden onthuld. Bedankt aan mijn team voor het realiseren van deze droom."

Echte droom

De Russische ster, die aan groeihormoon deficiëntie (GHD) lijdt, werd beroemd nadat hij een nep persconferentie had gehouden met zijn langdurige rivaal Rozik, die een vergelijkbare genetische aandoening heeft. Zijn populariteit heeft hem in de schijnwerpers gebracht, wat ook te danken is aan zijn hechte vriendschap met de gepensioneerde UFC-ster Khabib Nurmagomedov en beschermeling Islam Makhachev (lees verder onder tweet).

Hasbulla was een vaste gast bij UFC-evenementen en zal naar verwachting volgend weekend aanwezig zijn op UFC 280 in Abu Dhabi. Hij zou zelfs in de hoek kunnen staan ​​voor het gevecht om de lichtgewicht wereldtitel van Islam Makhachev tegen Charles Oliviera.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws