UFC-ster McGregor weer bouwvakker! 'Terug naar zijn roots' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! 'Terug naar zijn roots'

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! 'Terug naar zijn roots'

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen is inmiddels een van de rijkste mannen ter wereld. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Ooit was McGregor actief in de bouw als loodgieter, naast het harde werken knokte de Ier zich naar het sterrendom in het MMA. Na een succesvolle carierre bij Cage Warriors werd hij de grootste naam binnen de Amerikaanse vechtsportbond UFC.

Tegenwoordig staat hij als de door Forbes erkende best betaalde atleet ter wereld en de man achter het Proper No. Twaalf whiskymerk, dat in slechts een paar jaar tijd naar de top van de markt is gestegen. Voeg daarbij een pas geopende pub en het snel stijgende mond-tot-mondreclame succes van de Black Forge Stout. Toch vindt de Ier de tijd voor nieuwe projecten.

Trots

Onlangs is bevestigd dat McGregor bijna rond is met een deal om een nieuwe woonwijk in de hoofdstad van Ierland neer te zetten. Naast huizen zullen er 300 gloednieuwe appartementen worden gerealiseerd. Dit vergt van de Ier een investering van €19 miljoen maar hij doet het met liefde voor zijn land.

Op twitter schrijft de Ier: ,,Woningen plus meerdere voorzieningen die moeten worden gebouwd op deze geweldige mega locatie, die naast de luas-lijn in het centrum van de stad ligt. Een voorziening met een bekende supermarkt keten! Op een steenworp afstand van het National Children's Hospital in Crumlin. Evenals het St. James ziekenhuis. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws