UFC-ster McGregor geeft dikke Lamborghini en geld weg - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor geeft dikke Lamborghini en geld weg

UFC-ster McGregor geeft dikke Lamborghini en geld weg

Conor McGregor betrad de mobiele gaming business in 2020 en was van plan dit voor altijd te veranderen! Die Ierse ster bracht in samenwerking met de Europese ontwikkelaar van mobiele games Beetroot Lab, de mobiele strategiegame Dystopia: Contest of Heroes uit en neemt dit nu een stap verder.

Beetroot Lab meldde onze redactie vandaag dat de game die al een maand na de lancering werd genomineerd voor de beste mobiele strategiegame in 2020 en deze binnensleepte, een uniek toernooi zal brengen. Dit zal ’s werelds grootste epische mobiele toernooi worden in nauwe samenwerking met McGregor zelf.

Win een dikke Lamboo

,,Dit jaar markeert het begin van een enorm live multiplayer-toernooiplatform dat wordt gehost door Conor zelf. Met dagelijkse enkel- en duotoernooien kunnen spelers epische in-game prijzen winnen”, zegt David Ziedins van Beetroot Lab.

,,Wekelijkse en maandelijkse toernooien dienen als kwalificatie voor het jaarlijkse toernooi met onvergetelijke echte prijzen, waaronder gesigneerde merchandise, een ontmoeting met Conor McGregor, een Lamborghini en contant geld prijzen ter waarde van tien- en honderdduizenden dollars. “

We nemen de gaming wereld over

,,De mobiele gaming-industrie van miljarden dollars is er een waar we samen met onze klant en zakenpartner, Conor McGregor, naar hebben uitgekeken. We kijken ernaar uit om deze boeiende en verslavende gameplay naar zowel Conor als game fans over de hele wereld te brengen”, aldus Kilay Reinfeld, President van Paradigm Sports.

Ook de Ier is vol lof over de game en is er van verzekert dat hij de game-wereld zal veranderen; ,,Eerst nam ik de vechtwereld over over, daarna het whisky wereld, en nu ga ik de mobiele game-industrie overnemen, waar ik helemaal in mee ben”, zei Conor McGregor.

Bekijk ook

Blote vuist knokken! ‘Goed voor het kickboksen’

De gevechten met de blote vuist (bare knuckle) zijn wreed

‘Bitch!’ UFC’er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken

Vanwege een niet nader genoemde blessure

Wacht Rico Verhoeven hetzelfde lot als Anthony Joshua?

Zal Overeem de betere zijn over Verhoeven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page