Home / Nieuws / UFC-ster Cody Garbrandt na Covid-19: ‘Nog steeds ernstige symptomen’

UFC-ster Cody Garbrandt na Covid-19: ‘Nog steeds ernstige symptomen’

UFC-ster Cody Garbrandt na Covid-19: Nog steeds een aantal ernstige symptomen

Cody Garbrandt liep dit jaar het coronavirus op. De vechter was lange tijd uit de roulatie maar genas. Toch lijdt hij nog aan een aantal ernstige symptomen.

Voor Cody Garbrandt was het vast moeilijk om gisteren naar UFC 255 te kijken. De MMA-vechter was gepland op het event tegen Deiveson Figueiredo te vechten. Echter heeft de Amerikaan nog veel last van de gevolgen van het Coronavirus. En moest afzeggen.

Veel last

Cody Garbrandt lijdt aan ‘bloedstolsels, longontsteking en mentale mist’. Niet mis te verstane symptomen waar niet licht over moet worden gedacht. De vechter is openhartig over zijn situatie en schreef er over op social media.

,,Disclaimer van mijn laatste bericht, ik was positief voor COVID op 29 augustus”, schreef Garbrandt in een Instagram-verhaal. ,,Sindsdien vecht ik tegen duizeligheid. Heb ik mijn ader in mijn biceps gescheurd. Wat resulteerde in het ontdekken dat ik bloedstolsels, longontsteking en mentale mist heb opgelopen. ”

Mijn voorwaarden

,,Dit zijn de symptomen die ik heb gehad en waarmee ik te maken heb gehad. En dit is de reden waarom ik me terugtrok uit de wedstrijd. Ik heb nog geen interview gegeven. Maar ik wil het graag op mijn eigen voorwaarden bespreken”, zegt Garbrandt.

Zelfs met dit alles is Cody ervan overtuigd. Dat hij in het eerste kwartaal van 2021 een terugkeer zal kunnen maken. Dit zal geen makkelijke weg worden voor de Amerikaan. Wereldwijd zijn er veel voormalig corona patiënten. Die nog steeds last hebben ernstige symptomen.

Bekijk ook

🎥 STOUT: Top MMA-vechtster toont haar goddelijke lichaam

Valerie Loureda spreekt veel fans tot de verbeelding, vooral haar mannelijke fans lopen met de ...

UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt

Conor McGregor lijkt een flinke slag te hebben geslagen door zijn eigen Whiskey merk ‘Proper ...

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page