VIDEO: UFC Vechter Cody Garbrandt daagt bokslegende Manny Pacquiao uit - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: UFC Vechter Cody Garbrandt daagt bokslegende Manny Pacquiao uit

VIDEO: UFC Vechter Cody Garbrandt daagt bokslegende Manny Pacquiao uit

Aan de kant Khabib, Conor en Floyd … Cody Garbrandt wil meedoen aan de crossover actie van MMA naar het boksen en daagt Manny Pacquiao uit.

Iedereen ziet klaarblijkelijk zijn kans om een graantje mee te pikken van de gekte die ontstaan is om elkaar uit te dagen van MMA naar het boksen en wal al niet meer zij. Zo ook Cody Garbrandt die TMZ vertelde een gevecht met de Filippijn wel te zien zitten.

Boksen

Garbrandt werd gefilmd door TMZ-sports terwijl hij in gezelschap was van Chuck Zito (Hells Angel, film en tv-beroemdheid) en Russell Peters (vechters manager) buiten het wel bekende Mastro’s.

“Iedereen praat maar over Mike Tyson die Khabib traint om de kansen van Nurmagomedov te verhogen tegen Mayweather in een ring.” Zegt Russel maar laten we Cody tegen Manny in de ring zetten. Garbrandt heeft klaarblijkelijk zijn zinnen gezet op boks legende Pacquaino en heeft een boks achtergrond om zij idee kracht bij te kunnen zetten, of hij het echter 12 ronden vol zal houden is de vraag.

 

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page