VIDEO: UFC Vechter Cody Garbrandt daagt bokslegende Manny Pacquiao uit – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: UFC Vechter Cody Garbrandt daagt bokslegende Manny Pacquiao uit

VIDEO: UFC Vechter Cody Garbrandt daagt bokslegende Manny Pacquiao uit

Aan de kant Khabib, Conor en Floyd … Cody Garbrandt wil meedoen aan de crossover actie van MMA naar het boksen en daagt Manny Pacquiao uit.

Iedereen ziet klaarblijkelijk zijn kans om een graantje mee te pikken van de gekte die ontstaan is om elkaar uit te dagen van MMA naar het boksen en wal al niet meer zij. Zo ook Cody Garbrandt die TMZ vertelde een gevecht met de Filippijn wel te zien zitten.

Boksen

Garbrandt werd gefilmd door TMZ-sports terwijl hij in gezelschap was van Chuck Zito (Hells Angel, film en tv-beroemdheid) en Russell Peters (vechters manager) buiten het wel bekende Mastro’s.

“Iedereen praat maar over Mike Tyson die Khabib traint om de kansen van Nurmagomedov te verhogen tegen Mayweather in een ring.” Zegt Russel maar laten we Cody tegen Manny in de ring zetten. Garbrandt heeft klaarblijkelijk zijn zinnen gezet op boks legende Pacquaino en heeft een boks achtergrond om zij idee kracht bij te kunnen zetten, of hij het echter 12 ronden vol zal houden is de vraag.

 

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page