Home / Nieuws / UFC pakt cafe aan die illegaal MMA-wedstrijden uitzond

UFC pakt cafe aan die illegaal MMA-wedstrijden uitzond

De UFC vervolgt een bar in New York wegens het illegaal uitzenden van een van haar evenementen.

UFC 229 was waarschijnlijk een van de meest spraakmakende MMA-evenementen van de afgelopen jaren met de terugkeer van Conor McGregor naar de lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov.

UFC 229 vond plaats voordat pay-per-views strikt beschikbaar waren op ESPN + en trok u 2,4 miljoen aankopen. De aanklacht ingediend tegen de Bryn Mawr Tavern II beweert dat het bedrijf een licentie voor residentieel gebruik had aangeschaft.

UFC als lokkertje

Echter wordt de bar beticht van het illegaal uitzenden voor commerciële winst volgens Handelsmerken en Merken Online (TBO). Het verschil tussen het bestellen van een pay-per-view, pre ESPN + I dat residentieel gebruik is bedoeld privé gebruik en niet om in een etablissement zoals een bar uitgezonden te worden.

De bar heeft willens en wetens de overeenkomst overtreden en de bezoekers van de bar de gelegenheid gegeven, gratis te kijken onder het genot van een hapje en drankje. Omdat de bar het UFC event als lokmiddel gebruikt om de bar vol te krijgen wordt dit als strafbaar gezien

Bekijk ook

Onvrede bij sporters en ouders Nederlandse Karateselectie KBN

Dat bij de Nationale Selectie en met name Cadetten

🎥 | JUST BEAT IT: Michael Jackson Moonwalked worstelaars knock-out

Wat had popidool Michael Jackson met vechtsporten?

🎥 | Muay Thai vs. Taekwondo gevecht eindigt in brute knock-out

Uit een video die recentelijk opdook uit Chengdu