UFC-moederbedrijf 'Endeavour' in zwaar financieel weer Nieuws
Nieuws

UFC-moederbedrijf 'Endeavour' in zwaar financieel weer

UFC-moederbedrijf 'Endeavour' in zwaar financieel weer
UFC-moederbedrijf 'Endeavour' in zwaar financieel weer

Het UFC-moederbedrijf Endeavour's kredietwaardigheid is verlaagd vanwege annulering van evenementen

S&P Global verlaagde de kredietwaardigheid van Endeavour van B naar CCC + met negatieve vooruitzichten als gevolg van annuleringen van live evenementen en een strategie met hoge leningen.

Maandag verlaagde S&P Global Ratings de kredietwaardigheid van Endeavour als gevolg van de hoge leenstrategie van de organisatie en het annuleren van evenementen als gevolg van een wereldwijde pandemie.

Grote daling

“Op basis van de sindsdien gerapporteerde gegevens en nieuws, zien we nu dat de impact op het Amerikaanse bbp veel groter zal zijn dan we ooit dachten, waarbij de krimp zich voordeed in het eerste kwartaal en fors verslechterde in de periode van april tot juni, “Zegt S&P.

Federale richtlijnen in de Verenigde Staten voor sociale afstand blijven ten minste tot 30 april van kracht, wat de mogelijkheid voor een langdurige neergang voor op evenementen en entertainment gebaseerde bedrijven uitbreidt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws