UFC-kampioen Usman onthuld 'Nederlands' geheim achter zijn succes Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Usman onthuld 'Nederlands' geheim achter zijn succes

UFC-kampioen Usman onthuld 'Nederlands' geheim achter zijn succes

Kamaru Usman knokte afgelopen nacht tegen Gilbert Burns een titelstrijd uit. Usman de regerend UFC weltergewicht kampioen was het een beladen wedstrijd. Burns is een trainingsmaat en goede vriend. De titel bleef bij Usman en dat is te danken aan het Nederlandse kickboksen.

Voor Usman en Burns was dit het meest beladen gevecht ooit. Het gevecht liet zien dat hoewel vrienden en trainingsmaten. Er in de UFC-kooi volop oorlog werd gevoerd. Na de matpartij kwam het tot een emotioneel moment.

Snikkend en huilend vloog Burns zijn vriend in de armen. Usman troostte Burns en zei hem; ,,Je hebt bewezen de tweede beste ooit te zijn. " Na de overwinning verscheen Usman voor de UFC camera.

Groot in het kickboksen

,,Ik heb mijn succes te danken aan de Nederlandse stijl van het kickboksen", zei Usman die voorheen trainde bij de Nederlandse topcoach Henri Hooft. ,,Dit heeft mij hard gemaakt, de vechter en kampioen gemaakt die ik ben."

Er zijn meer bekende MMA-vechters die hun succes wijten aan de Nederlandse manier van vechten. Waar een klein land groot in kan zijn.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/broedermoord-usman-houdt-ufc-titel-in-oorlog-met-burns-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws