UFC-kampioen Ngannou trapt rivaal per ongeluk 'KO' Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Ngannou trapt rivaal per ongeluk 'KO'

UFC-kampioen Ngannou trapt rivaal per ongeluk 'KO'

Francis Ngannou reageerde op onlangs vrijgegeven beelden van zichzelf in training met Ciryl Gane door zijn kant van het verhaal te vertellen. De UFC-zwaargewicht kampioen zei dat hij per ongeluk Gane met een trap uitschakelde, nadat hij eerder had beweerd dat de beelden niet het hele verhaal vertelden.

,,Ja, ik heb hem knock-out getrapt. Een linkse hoge trap", zei Ngannou. ,,Er zijn veel redenen waarom die beelden niet naar buiten zijn gekomen", voegde hij eraan toe. ,,Laat me dit zeggen: die knock-out was geen vrijwillige knock-out."

Niet trots

,,Het gebeurde tijdens het sparren, het was een ongeluk. Het was niet mijn bedoeling om hem knock-out te krijgen. Ik ging er niet heen om hem knock-out te trappen. Persoonlijk is het niet iets waar ik trots op zal zijn."

Ngannou verliet MMA Factory, waar Gane nog steeds traint, kort na zijn verlies in de titelstrijd tegen Stipe Miocic in 2018 te midden van een gespannen relatie met voormalig coach Fernand Lopez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws