UFC Fight Night 172 event doorspekt met slechte jury beslissingen Nieuws
Nieuws

UFC Fight Night 172 event doorspekt met slechte jury beslissingen

UFC Fight Night 172 event doorspekt met slechte jury beslissingen

De manager van Edson Barboza is van plan in beroep te gaan tegen het verlies van zijn pupil tegen Dan Ige

Na de split decision beslissing zaterdag in Jacksonville, Florida, vertelde Barboza's manager Alex Davis dat hij van plan zijn in beroep te gaan tegen het oordeel van de jury. Davis zegt dat het probleem veel verder gaat dan de beslissing in het gevecht van Barboza.

Hij noemde beslissingen in de gevechten van Claudia Gadelha vs. Angela Hill en Yadong Song vs. Marlon Vera als voorbeelden van het aanhoudende probleem met MMA-jurering. In het titelgevecht versloeg Claudia Gadelha, Angela Hill met de score (28:29, 29:28, 29:28) die laat zien hoe goed het gevecht zelfs was.

Veel slechte jury beslissingen

'We gaan in beroep tegen de oproep', zei Davis. "We komen uit Florida; Ik heb een zeer goede relatie met Patrick Cunningham, chef van de Florida State Boxing Commission, die een erg constructieve man is. We gaan beslist in beroep op een principekwestie. Het moet gedaan worden."

Het hoofdprogramma begon met controverse toen de juryleden in de categorie vedergewicht unaniem de Chinese Song Yadong tot winnaar uitriepen, hoewel de Ecuadoriaanse Marlon Vera meerdere stoten uitdeelde en zo geschokt was door de aankondiging dat hij weigerde handen te schudden en boos de achthoek verliet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws