UFC boekt aantal topgevechten voor komende events Nieuws
Nieuws

UFC boekt aantal topgevechten voor komende events

UFC boekt aantal topgevechten voor komende events
UFC boekt aantal topgevechten voor komende events

De Amerikaanse vechtsport organisatie UFC boekt een aantal topgevechten

Na een succesvol aantal MMA-wedstrijden in de afgelopen weken, zet de UFC nu door met een aantal events op 30 mei, 13, juni, 20 juni en 27 juni. Het event van 30 mei zal worden gehouden in het UFC APEX Center te Las Vegas, Nevada.

Alleen uit Amerika

Voor deze events is de UFC afhankelijk van MMA-vechters die Amerika verblijven aangezien in reizen vanuit het buitenland nog niet is toegestaan. Er zijn een aantal namen en match-ups bekend gemaakt voor de aankomende events in het UFC APEX Center.

30 mei zal voormalig UFC weltergewicht kampioen Tyron Woodley het opnemen tegen Gilbert Burns in de headliner. Op 13 juni staan Marvin Vettori en Karl Roberson ingepland elkaar te bestrijden, Jordan Espinosa en Mark De La Rosa zullen tegen elkaar tegenkomen in een bantamgewicht wedstrijd.

Stevige dames MMA-wedstrijden

Mariya Agapova de Braziliaanse Melissa Gatto zullen hun debuut maken op 13 juni in de vrouwen bantam divisie. 20 juni is het de beurt aan Roxanne Modafferi vs Lauren Murphy en staat Raquel Pennington tegenover Marion Reneau.

Aspen Ladd zal op 27 juni vechten tegen Sara McMann in het UFC on ESPN 9 welke in eerste instantie gehouden zou worden in Austin, Texas. Of de events van 13, 20 en 27 juni ook in het UFC APEX Center plaatsvinden is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws