Home / Nieuws / UFC baas White haalt bokslegende Mayweather uit pensioen

UFC baas White haalt bokslegende Mayweather uit pensioen

Bokslegende Floyd Mayweather zei donderdagavond op sociale media dat hij terug uit pensioen komt.

UFC-president Dana White was snel om het nieuws te delen. White plaatste de foto van Mayweather snel opnieuw op zijn eigen Instagram-account, wat al snel leidde tot speculatie dat White en Mayweather misschien tot een deal zijn gekomen.

Op woensdagavond werden Mayweather en White naast elkaar getoond tijdens de L.A. Clippers vs. Boston Celtics NBA-wedstrijd in Los Angeles. Mayweather heeft een foto van de twee op zijn Instagram gedeeld.

Nooit meer boksen

“Dana White en ik werken weer samen om de wereld weer een spectaculair evenement te brengen in 2020, “luidde de post van de boks grootheid. Een partnerschap is voor beide partijen erg lucratief, White heeft namelijk de leiding over Zuffa Boxing, dat Mayweather gaat boksen lijkt niet waarschijnlijk.

Mayweather zei onlangs nog in een interview met Yahoo Sport dat hij klaar is met boksen. Het is moeilijk om te zeggen wat de werkelijke waarheid is op dit moment. In het verleden zinspeelde de bokser wel op een MMA-wedstrijd maar onder bepaalde regels. Het blijft dus nog even gissen tot ergens in 2020 wat de plannen van Mayweather en White zijn.

Bekijk ook

Bekende vechtsport grootmeester komt naar Nederland

Grootmeester Rony Kluger (67), wereldberoemd binnen de martial arts, komt eind december naar het Gelderse dorp Scherpenzeel.

Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm

Scenarist en regisseur Froukje Tan gaat volgend jaar een Kung Fu jeugdfilm in Rotterdam opnemen

PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video)

De verkrachter koos het verkeerde huis