UFC 249 event van 9 mei verplaatst naar Florida Nieuws
Nieuws

UFC 249 event van 9 mei verplaatst naar Florida

UFC 249 event van 9 mei verplaatst naar Florida
UFC 249 event van 9 mei verplaatst naar Florida

Het is allemaal een beetje verwarrend maar UFC 249 zal naar verluidt in Florida gehouden worden.

De UFC blijft heen en weer schuiven met haar UFC 249 event, de reis begon met een begin datum van 18 april in in het Barclays Center in Brooklyn, New York.

Door de coronavirus pandemie werd de reis voortgezet naar het Tachi Palace Casino Resort in Lemoore, Californië, maar mocht niet doorgaan doordat ESPN en Disney UFC-president Dana White bevolen niet door te zetten.

UFC 249 Titelgevecht afgelast

Nu lijkt dan eindelijk een eindbestemming te zijn bereikt op een nog onbekende locatie in Florida en blijft het event als UFC 249 aangemerkt. Vechters vliegen aanvankelijk naar Jacksonville voordat ze naar de locatie reizen.

Of dit het inmiddels fameuze UFC Fightisland zal zijn is goed mogelijk, Florida barst van de locaties die aangemerkt zijn als "Islands". Recentelijk werd de UFC 249 fight card bekend waar een titelgevecht tussen Amanda Nunes en Felicia Spence inmiddels is afgevallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws