UFC 242: Team Edson Barboza tekent protest aan tegen verlies Nieuws
Nieuws

UFC 242: Team Edson Barboza tekent protest aan tegen verlies

UFC 242: Team Edson Barboza tekent protest aan tegen verlies

Edson Barboza liep zaterdag tegen een verlies aan tegen Paul Felder tijdens UFC 242 in Abu Dhabi.

Edson Barboza en zijn team hebben enige tijd gehad om na te denken over hun verlies van zaterdag aan Paul Felder, zij geloven dat het resultaat moet worden herzien. Het kamp van Barboza melde vandaag dat ze van plan zijn om protest aan te tekenen in de hoop dat het kan worden gewijzigd.

"Het is een principekwestie," vertelde Barboza's manager, Alex Davis. "ik ben heel voorzichtig met wat ik na gevechten zeg tot ik ze weer bekijk, tot ik kalm word en ernaar kijk. In dit geval, niet alleen ikzelf, maar het lijkt erop dat de hele wereld dit op dezelfde manier ziet als ik.

Al eens eerder gelukt

De drie juryleden die waren toegewezen om de wedstrijd te scoren, kwamen echter tot zeer verschillende conclusies, met Howie Booth als enige die Barboza begunstigde en hem een ​​score van 30-27 gaf. Het terugdraaien van een beslissing is echter niet zo eenvoudig in de praktijk.

Davis zei dat hij deze week contact zal opnemen met UFC-functionarissen, hij gelooft dat er een kans is dat de uitslag herroepen wordt. Davis heeft enige ervaring met het proces, waarbij hij eerder een verlies van Fabio Maldonado in 2016 tegen Fedor Emelianenko in twijfel trok. Dit werd toen omgezet in een gelijkspel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws