Home / Nieuws / UFC 232: Amanda Nunes slaat Cris Cyborg knock-out (video)

UFC 232: Amanda Nunes slaat Cris Cyborg knock-out (video)

UFC 232: Amanda Nunes slaat Cris Cyborg knock-out
Screenshot

Een echt vrouwen MMA supergevecht was onderdeel van UFC 232 afgelopen nacht. Vedergewicht kampioen Cris Cyborg probeerde haar titel te verdedigen tegen bantamgewicht kampioen Amanda Nunes, maar ging knock-out.

Het gevecht was snel voorbij en tegen alle verwachtingen in duurde het slechts 51 seconden. Nunes verraste Cyborg met een vernietigende regen van stoten.

Aangemerkt als de grote underdog, steeg Amanda Nunes grote hoogten in een onvoorstelbare stijl, zij sloeg de regerend vedergewicht kampioen in de allereerste ronde knock-out.

Geschiedenis

Het paar gin gelijk flink in de aanval, en het was Nunes die het eerste voordeel naar zich toe trok. Cyborg was zichtbaar aangeslagen, echter liet Nunes niet los. Een paar vervolgstoten later en Cyborg lag met haar gezicht naar beneden op het doek.

Nunes schrijft geschiedenis met de overwinning op Cyborg en is de allereerste vrouw binnen de UFC met twee wereldtitels.

Bekijk ook

‘Ik eet je kinderen op’: Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson

Mike Tyson kan het nog wel eens heel druk krijgen de aankomende tijd. Na zijn ...

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page