UFC 232: Amanda Nunes slaat Cris Cyborg knock-out (video) Nieuws
Nieuws

UFC 232: Amanda Nunes slaat Cris Cyborg knock-out (video)

UFC 232: Amanda Nunes slaat Cris Cyborg knock-out (video)
UFC 232: Amanda Nunes slaat Cris Cyborg knock-out (video)

Een echt vrouwen MMA supergevecht was onderdeel van UFC 232 afgelopen nacht. Vedergewicht kampioen Cris Cyborg probeerde haar titel te verdedigen tegen bantamgewicht kampioen Amanda Nunes, maar ging knock-out.

Het gevecht was snel voorbij en tegen alle verwachtingen in duurde het slechts 51 seconden. Nunes verraste Cyborg met een vernietigende regen van stoten.

Aangemerkt als de grote underdog, steeg Amanda Nunes grote hoogten in een onvoorstelbare stijl, zij sloeg de regerend vedergewicht kampioen in de allereerste ronde knock-out.

Geschiedenis

Het paar gin gelijk flink in de aanval, en het was Nunes die het eerste voordeel naar zich toe trok. Cyborg was zichtbaar aangeslagen, echter liet Nunes niet los. Een paar vervolgstoten later en Cyborg lag met haar gezicht naar beneden op het doek.

Nunes schrijft geschiedenis met de overwinning op Cyborg en is de allereerste vrouw binnen de UFC met twee wereldtitels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws