UFC 230: 'Jacare Souza vervangt Luke Rockhold tegen Chris Weidman' Nieuws
Nieuws

UFC 230: 'Jacare Souza vervangt Luke Rockhold tegen Chris Weidman'

UFC 230: 'Jacare Souza vervangt Luke Rockhold tegen Chris Weidman'
UFC 230: 'Jacare Souza vervangt Luke Rockhold tegen Chris Weidman'

Het aantal geplande gevechten op UFC 230 maakte een vrij soepele overgang mogelijk naar een nieuwe co-main event nadat Luke Rockhold zich gedwongen had terug getrokken van de kaart eerder afgelopen nacht.

Met Rockhold (16-4 MMA, 6-3 UFC) buitenspel gezet vanwege een blessure, zal Ronaldo Souza (25-6 MMA, 8-3 UFC) worden opgeschoven op de kaart om de voormalige UFC middengewichtkampioen Chris Weidman tegen zich te zien. De wijziging werd geverifieerd bij het management van Souza nadat UFC-president Dana White ESPN.com als eerste op de hoogte had gesteld.

Ander gevecht

"Jacare" was gepland om tegen de voormalige tweevoudig WSOF kampioen David Branch te vechten, maar die strijd zal niet langer plaatsvinden. Er is een vervanging zoekactie aan de gang, waarbij Jared Cannonier wordt gerapporteerd als een mogelijke nieuwe tegenstander voor Branch. UFC 230 vindt plaats op 3 november in Madison Square Garden in New York.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws