UFC 228: Tyron Woodley verslaat Darren Till en behoudt zijn titel Nieuws
Nieuws

UFC 228: Tyron Woodley verslaat Darren Till en behoudt zijn titel

UFC 228: Tyron Woodley verslaat Darren Till en behoudt zijn titel

UFC 228: Tyron Woodley verslaat Darren Till en behoudt zijn titel

Geen kans

Hij bleef dichtbij Woodly door onmiddellijk de afstand te sluiten, stoten uit te delen halen en te gaan voor takedowns. Woodley startte de clinch om de langere Till te neutraliseren, maar twee keer in de loop van de ronde onderbrak scheidsrechter Dan Miragliotta de partij, maakte beslissingen een paar vreemde beslissingen om te herstarten terwijl er niets aan de hand leek.

Zwarte band

In de tweede ronde was Woodley echter niet van plan om de scheidsrechter te laten doorbreken. Hij liet een opladende Till met een perfect geplaatste rechterhand op het gezicht vallen en begon vervolgens met een reeks stoten en ellebogen Till te bewerken. Net toen Woodley begon te vertragen, maakte hij zijn overgang met Till stevig in de klem en de Engelsman dwong af te tikken voor de eerste keer in zijn carrière. Na het winnen van zijn zesde grondgevecht kreeg Woodley zijn zwarte band uitgereikt door zijn team die in zijn hoek stond en hem uitbundig feliciteerde.

De winst kwam na een afwezigheid van 14 maanden voor Woodley (19-3-1), die gedeeltelijk werd veroorzaakt door een schouderoperatie. Hij is nu 6-0-1 in zijn laatste zeven partijen.

Dikke middelvinger

Till staat erom bekend dat hij soms wel eens wat probleempjes heeft met weight cutting. Hij was afgelopen donderdagnacht zo blij dat hij het gewicht haalde, en hij een middelvinger opstak naar iedereen die verwachtte dat hij het niet zou halen. Op 29 mei 2017 was hij 5 pond te zwaar bij de weging voor zijn gevecht tegen Jessin Ayari. 27 mei 2018, tijdens de weging van het gevecht tegen Stephen Thompson op UFC Fight Night 130, was Till 3,5 pond te zwaar.

Op Instagram schreef Darren: "One massive shout out to @e.jitz for all his hard work and effort with me over these past few weeks. Dedicated and ambitious about what he does, what more can you ask for. Bright future for this great nutritionist for anyone he works with and especially working in the @lockloadedmma program! Give him a follow, he’s a bit of a cunt but aren’t we all..."

Wellicht dat dit ook heeft bijgedragen aan het verlies van Till? Wie zal het zeggen.....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws