Tyson Fury: WWE-gevecht met Braun Strowman in Saoedi-Arabië Nieuws
Nieuws

Tyson Fury: WWE-gevecht met Braun Strowman in Saoedi-Arabië

Tyson Fury: WWE-gevecht met Braun Strowman in Saoedi-Arabië
Tyson Fury: WWE-gevecht met Braun Strowman in Saoedi-Arabië

Een 'levenslange WWE-fan' en voormalig wereldkampioen zwaargewicht boksen, Tyson Fury zal op 31 oktober vechten tegen Braun Strowman tijdens het Crown Jewel-evenement in Saoedi-Arabië.

WWE maakte de aankondiging tijdens een nieuwsconferentie in Las Vegas op vrijdag bekend. "Het is iets waar ik altijd van heb gedroomd," zei Fury. "Ik ben ongeslagen in 30 professionele bokswedstrijden en wanneer ik naar Saoedi-Arabië ga om tegen Braun Strowman te vechten, zal ik nog steeds ongeslagen zijn.

Andere wereld

" Ik ga daar naar toe om Braun Strowman uit te schakelen." Strowman had een waarschuwing voor zijn tegenstander en zei: "In WWE dragen we geen handschoenen, je komt in mijn wereld."

ZIE OOK >> Tyson Fury woest tijdens WWE worstel event

De aankondiging kwam aan het einde van een week die begon met Fury en Strowman vechtpartij op Monday Night Raw. Ze waren eerder vrijdagavond in SmackDown met elkaar de confrontatie aangegaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws