Spong vs Bigfoot Silva gratis live te zien Nieuws
Nieuws

Spong vs Bigfoot Silva gratis live te zien

Spong vs Bigfoot Silva gratis live te zien

Tyrone Spong maakt op 28 januari zijn rentree naar het MMA-vechten tegen Bigfoot Silva. Het gevecht zal geheel gratis te zien zijn via de Flxcast App.

Toen bekend werd dat vechtlegende Spong een terugkeer zal maken bij Eagles FC en niet bij Glory Kickboxing, waren de Nederlandse fans ietwat teleurgesteld. Deze hadden hun idool graag in ons land zien vechten. Maar er is goed nieuws, het gevecht zal live en gratis te zien zijn.

Gratis en live

Voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov de man achter Eagles FC, biedt het gehele evenement zonder Pay Per View kosten aan via GoFlx.com. Voor Spong zal het de eerste keer sinds zijn zware blessure dat hij in het MMA terugkeert.

In 2014 brak Spong zijn been tegen Gökhan Saki tijdens Glory 15 in Istanboel, dit zette de Surinaams-Nederlandse topvechter een tijd aan de kant. Spong ging over tot het boksen en boekte daar grote successen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws