Tyrone Spong, ik ben de bokser met de hardste knockout in zijn handen Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong, ik ben de bokser met de hardste knockout in zijn handen

Tyrone Spong, ik ben de bokser met de hardste knockout in zijn handen

Uitgebreid vechters CV

Spong beschikt over een uitgebreid CV als het om vechtsporten aangaat, voordat hij ging boksen was hij een zeer verdienstelijk kickbokser en bezit een allround record van 11-0, 11 KO's. Hij baande zich een weg naar de top van de wereldranglijst en heeft daar een stevige vaste plek. Vrijdag zal hij op zoek gaan naar uitbreiding van zijn knock-out record. Zijn weg naar de top was geen gemakkelijke en letterlijk vocht hij zich naar de top, echter is het moeilijk om een geschikte tegenstander te vinden.

Tyrone Spong, ik ben de bokser met de hardste knockout in zijn handen

Tegen Box Soc zegt Spong; "Ik ben niet te gevaarlijk om tegen te boksen, ik denk gewoon dat veel van de promoters kortzichtig zijn."Ik ben de man met de knock-out in mijn handen, weet je? Met mijn rijke geschiedenis in vechtsporten. Het is een goed idee voor elke promotor die nadenkt over hoe ze mij kunnen promoten of hoe op de markt kunnen brengen. En het feit dat ik nooit de gemakkelijke weg heb genomen. Ik nam de moeilijke weg in het boksen. Ik verdien het, omdat ik het niet cadeau heb gehad door luidruchtig te zijn en mezelf te promoten. "

Social media kanon

Op de drie belangrijkste social-mediaplatforms heeft Tyrone Spong meer dan tweehonderdduizend volgers verzameld, een ongelooflijk cijfer. Dit is niet voor elke vechter weggelegd, hij vloog met privé jets de wereld rond naar events, vulde de ene na de andere arena, dat is een teken van zijn grootheid aldus de vele fans van Spong. Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de vechtsport wereld, neem het gevecht vorig jaar tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather, deze werd voor 85% gepromoot op de socials en met succes. Spong maakt ook handig gebruik van deze mediums en zijn fans volgen hem trouw.

"Ik ga altijd voor de knock-out, altijd. Soms komt het snel, soms komt het laat. Ik wil spannende gevechten opzetten voor de mensen en ze iets geven om over te praten." Hoewel zijn nieuwe tegenstander geen partij lijkt op papier, kan de voormalige K1- en GLORY-superster alleen de mannen verslaan die voor hem worden neergezet. De kwaliteit van de oppositie moet verbeteren, zo beaamt hij zelf.

Joshua, Verhoeven en Fury

"Zodra een van de grote promotors door heeft wie ik ben, weet ik zeker dat ze zullen proberen contact op te nemen met mijn team en een samenwerking willen", vervolgt Spong. Het zou mooi zijn om Spong in de ring te zien tegen een Anthony Joshua, Tyson Fury of een Deontay Wilder. Hij zou er zeker niet voor onderdoen, of houdt men hem wellicht in de luwte en is hij een gevaar? In kickboks kringen hoopt men nog altijd dat Spong terug komt en ziet men hem als de man die Rico Verhoeven kan onttronen. Zou het een kwestie van tijd zijn voor Tyrone Spong? Of zal dit schip aan hem voorbijgaan?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws