TYRONE SPONG ALS GLORY BELT: 'Rico of Badr ik ben er klaar voor' Nieuws
Nieuws

TYRONE SPONG ALS GLORY BELT: 'Rico of Badr ik ben er klaar voor'

TYRONE SPONG ALS GLORY BELT: 'Rico of Badr ik ben er klaar voor'
TYRONE SPONG ALS GLORY BELT: 'Rico of Badr ik ben er klaar voor'

Spong die uitgebreid ondervraagd werd kreeg de vraag dat als GLORY Kickboxing zou aankloppen met een vrachtwagen vol geld, hij zou overwegen terug te keren, het antwoord was duidelijk; "Je weet ik ben een prijsvechter, ik sta altijd klaar om te vechten,"zei Spong.

Op de vraag tegen wie Spong dan zou willen vechten Rico of Badr; "als ze mij bellen dan wil ik tegen de kampioen voor de titel, maar tegen Badr daar zou ik ook geen moeite mee hebben. " Spong vocht eerder bij GLORY maar stopte met kickboksen door ernstig beenletsel waardoor hij overstapte op het boksen.

De stadions zullen vol zitten

Met een groot aantal succesvolle kickboks wedstrijden achter zich, boekte Spong ook grote winsten in het boksen. Er stond een datum gepland voor een tussenwedstrijd maar het coronavirus gooide roet in het eten. "Een tegenstander was er nog niet maar datum wel maar dat gaat nu niet door."

Spong werd gevraagd of hij wist dat UFC vechter Alistair Overeem hem niet echt mocht,"daar weet ik niets van maar als hij mij niet mag dan is dat andersom ook zo." Spong zei ook nog dat als hij wel bij GLORY zou gaan vechten de stadions in ieder geval vol zouden zitten, daar zou hij zomaar een gelijk in kunnen hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws