TYRONE SPONG ALS GLORY BELT: ‘Rico of Badr ik ben er klaar voor’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / TYRONE SPONG ALS GLORY BELT: ‘Rico of Badr ik ben er klaar voor’

TYRONE SPONG ALS GLORY BELT: ‘Rico of Badr ik ben er klaar voor’

Tyrone Spong verdedigt met succes zwaargewicht titel in Suriname
Foto: GLORY

In de TjinMMA Podcast van woensdagavond was topvechter Tyrone Spong er duidelijk over, als GLORY belt kom ik.

Spong die uitgebreid ondervraagd werd kreeg de vraag dat als GLORY Kickboxing zou aankloppen met een vrachtwagen vol geld, hij zou overwegen terug te keren, het antwoord was duidelijk; “Je weet ik ben een prijsvechter, ik sta altijd klaar om te vechten,”zei Spong.

Op de vraag tegen wie Spong dan zou willen vechten Rico of Badr; “als ze mij bellen dan wil ik tegen de kampioen voor de titel, maar tegen Badr daar zou ik ook geen moeite mee hebben. ” Spong vocht eerder bij GLORY maar stopte met kickboksen door ernstig beenletsel waardoor hij overstapte op het boksen.

De stadions zullen vol zitten

Met een groot aantal succesvolle kickboks wedstrijden achter zich, boekte Spong ook grote winsten in het boksen. Er stond een datum gepland voor een tussenwedstrijd maar het coronavirus gooide roet in het eten. “Een tegenstander was er nog niet maar datum wel maar dat gaat nu niet door.”

Spong werd gevraagd of hij wist dat UFC vechter Alistair Overeem hem niet echt mocht,”daar weet ik niets van maar als hij mij niet mag dan is dat andersom ook zo.” Spong zei ook nog dat als hij wel bij GLORY zou gaan vechten de stadions in ieder geval vol zouden zitten, daar zou hij zomaar een gelijk in kunnen hebben.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page