TV host Joe Rogan verrast MMA-vechter: Betaald hoge dokter kosten Nieuws
Nieuws

TV host Joe Rogan verrast MMA-vechter: Betaald hoge dokter kosten

TV host Joe Rogan verrast MMA-vechter: Betaald hoge dokter kosten
TV host Joe Rogan verrast MMA-vechter: Betaald hoge dokter kosten

Stand-up comedian, gerenommeerde podcaster en MMA-commentator Joe Rogan had een grote verrassing voor een noodlijdende MMA-vechter.

Rogan reageerde op een bericht van Mariam Nakamoto, die voor het laatst vocht in 2013, dat de stamcelbehandeling die ze nodig had om te herstellen van een verwoestende knieblessure niet volledig zou worden afgedekt. Rogan voegde eraan toe dat hij de kosten zou dekken voor de reis naar Panama om de procedure te ondergaan.

Nakamoto kondigde het nieuws aan op Instagram en sprak haar dankbaarheid uit voor het gebaar van Rogan.

"Dus … dit gebeurde vandaag." Ik heb moeite om de woorden te vinden, "schreef Nakamoto. "Ik probeer nu bijna 6 jaar terug te komen." Ik heb geprobeerd mijn knie beter te maken. celtherapie, ik had geen $ 30.000 maar ik bleef volhouden, ik ben nog steeds in shock, zie je Dr. Riordan "

Rogan kwam afgelopen weekend negatief in het nieuws in verband met zijn commentaar tijdens UFC 240 in Edmonton. Er werd Rogan verweten dat hij sommige vechters de hemel in prees. Of de geste van het behalen van de behandeling van Nakamoto een charme offensief is als reactie op het commentaar is niet bekend. Dat het prijzenswaardig is wel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws