Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov daagt topvechter uit Nieuws
Nieuws

Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov daagt topvechter uit

Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov daagt topvechter uit
Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov daagt topvechter uit

Niet alleen voormalig bokskampioen Floyd Mayweather is in trek bij andere beroemdheden die hun prestige en status willen verhogen.

De jongere broer van MMA en Bellator vechter Fedor Emelianenko, Alexander, hoeft niet te klagen over het gebrek aan voorstellen om de ring of MMA-kooi in te gaan. Zelfs een onverwachte tegenstander blijkt hem nu uit te dagen tot een gevecht, president Ramzan Kadyrov van Tsjetsjenië.

De drievoudig wereldkampioen in sambo Emelianenko is een behoorlijk controversieel figuur. Dit doet niets af aan zijn sportieve prestaties, ook in MMA, waarin hij meer dan 30 gevechten vocht. Kadyrov is een fervent vechtsporter en blijkbaar niet bang voor een uitdaging.

MMA, boksen of kickboksen zegt u het maar..

De 43-jarige leider en vechtsport fan vroeg op Instagram om een ​​mening op welke regels hij tegen Emelianenko zou moeten vechten, MMA, boksen of kickboksen. "Wat denk je, vrienden, in welke discipline zal mijn gevecht met Alexander Emalianenko spectaculairder zijn? In welke van hen hebben we een betere kans om afzonderlijk te winnen? "

Alexander Emelianenko had de gelegenheid om te vechten in de organisatie van Kadyrov, WFCA, voordat hij toetrad tot de ACB. Daarnaast heeft hij ook vele jaren een carrière in de M-1-organisatie gehad. Of het tot een daadwerkelijk gevecht zal komen valt te bezien, dat het de aandacht zal trekken is welhaast zeker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws