Topkickbokser ontsnapt aan de dood: 'Snelheid is alles' (video) Nieuws
Nieuws

Topkickbokser ontsnapt aan de dood: 'Snelheid is alles' (video)

Topkickbokser ontsnapt aan de dood: 'Snelheid is alles' (video)

Saenchai, een van de bekendste kickboksers ter wereld ontsnapte letterlijk aan de dood gisteravond. Hij kon net op tijd wegspringen toen een auto het restaurant binnenreed waar de kickbokser zat eten.

Gisteravond hing de kickboks en Muay Thai-superster Saenchai met zijn vrienden rond in een restaurant in Bangkok, Thailand na het spelen van een potje voetbal. Terwijl Saenchai en zijn maten genoten van een heerlijk dineetje, reed een auto recht op hen in.

Engeltje op zijn schouder

De kickbokser plaatste een video van het incident op social media en zegt dat zijn snelheid hem het leven heeft gered. In de video is te zien hoe Saenchai als en haas uit zijn stoel schiet: ,,Gisteravond ben ik snel genoeg geweest om op tijd weg te zijn, ik ben degene met het witte t-shirt", schrijft de kickbokser gaat verder onder Instapost).

Het gebeurt wel vaker dat dit soort incidenten voorkomen in Thailand. Vaak veroorzaakt door dronken bestuurders. Of dit ook het geval is in deze zaak is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws