Topkickbokser Jamal Ben Saddik langer in voorarrest Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Jamal Ben Saddik langer in voorarrest

Topkickbokser Jamal Ben Saddik langer in voorarrest
Topkickbokser Jamal Ben Saddik langer in voorarrest

Jamal Ben Saddik blijft nog een maand in voorarrest, de Glory kickboksers werd afgelopen week opgepakt in de zaak Sky ECC. Ben Saddik wordt verdacht van het doorverkopen van versleutelde telefoons.

Vandaag stonden Ben Saddik en 10 andere verdachten voor de rechtbank in Antwerpen. Vooraf hadden de advocaten om vrijspraak van hun cliënten gevraagd. Ben Saddik moet dus nog een maand in hechtenis blijven. De advocaat van de kickbokser is hier gelijk tegen in beroep gegaan.

Onschuldig

Advocaat Tim Smet vertegenwoordigt die twee Antwerpse nachtwinkel uitbaters verdedigt die cryptofoons verkochten zegt tegen de Gazet van Antwerpen.

,,Zij hadden geen enkel crimineel doeleinde, het was niet hun bedoeling dat de telefoons zouden misbruikt worden voor criminaliteit. Er zijn 6.000 cryptofoons verkocht in ons land, 200 daarvan werden door de speurders gelinkt aan malafide handelingen. Maar de overige 5.800 deden dus niets crimineels.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws