Top kickbokser Lloyd van Dams overleden! 'RIP broer' Nieuws
Nieuws

Top kickbokser Lloyd van Dams overleden! 'RIP broer'

Top kickbokser Lloyd van Dams overleden! 'RIP broer'

Lloyd van Dams voormalig K-1 vechter, Nederlands, Europees en Wereld Muay Thai kampioen is afgelopen nacht in het ziekenhuis overleden. De Surinaams-Nederlandse vechter werd slechts 49 jaar.

De dood van Van Dams komt hard aan in de kickboks wereld, zijn overlijden werd vanmorgen bekend gemaakt door zijn broer en kickbokser en inmiddels bekende Podcaster Clyde. Tijdens zijn kickboks carrière stond van Dams tegenover grote namen zoals Peter Aerts, Sem Schilt en Remy Bonjasky.

Tornado

,,R.I.P Broer je bent terug gekeerd naar de schepper en naar je geliefde moeder en vader", schrift broer Clyde op Facebook. ,,Heb mezelf weken voorbereid op dit moment en nu is het zover dat ik kan zeggen, heel trots te zijn op hoe je onze naam heb vertegenwoordigd in de ring als een Tornado!!"

Van Dams stond bekend als een vechter met incasseringsvermogen en ging in 84 prof gevechten nooit knock-out. De kickbokser was opgenomen in het ziekenhuis waar hij afgelopen nacht overleed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws