Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor daagt tegenstander Mayweather, Tenshin Nasukawa uit voor gevecht

McGregor daagt tegenstander Mayweather, Tenshin Nasukawa uit voor gevecht

De negen miljoen die Floyd Mayweather in een paar minuten kon toevoegen aan zijn bankrekening, lijkt Conor McGregor wakker te hebben geschud.

Op oudejaarsavond in Tokyo stapte Floyd Mayweather door de touwen van de RIZIN Fighting Federation-ring voor een boks demo wedstrijd met de 20-jarige kickbokser Tenshin Nasukawa.

In een absoluut dominante uitvoering versloeg Mayweather de jonge kickbokser in de eerste ronde binnen drie minuten. Nu wil Conor McGregor een kans tegen de Japanse vechter zij het onder een andere regelset.

Ik kom naar Japan

“Ik wil naar Tokio gaan om Tenshin Nasukawa te ontmoeten in een demo Mixed Martial Arts wedstrijd. Voor deze zomer. Regel dit alstublieft, graag snel. Met vriendelijke groeten, De kampioen. “- Conor McGregor op Twitter. De oproep was gericht aan Rizin en het management van McGregor zelf.

Conor McGregor vocht voor het laatst op 6 oktober, tijdens het recordbrekende UFC 229. Daar probeerde hij de UFC lichtgewicht titel terug te winnen die hij technisch nooit verloor van regerend kampioen Khabib Nurmagomedov. Helaas voor McGregor en zijn legioenen fans, verliep deze missie niet zoals gepland, omdat hij door de kampioen in de vierde ronde werd verslagen.

Schorsing

Op dit moment wacht Conor McGregor op de disciplinaire commissie van de Nevada State Athletic Commission, nadat hij betrokken was bij een ruzie met het team van Khabib Nurmagomedov na un gevecht op UFC 229.

McGregor zal naar verwachting eind januari voor de NSAC verschijnen. Een schorsing voor het incident lijkt waarschijnlijk.

Bekijk ook

Tragedie: MMA-vechter pleegt zelfmoord in gevangenis na arrestatie

Hij werd afgelopen woensdag opgepakt voor huiselijk geweld en het mishandelen van zijn vrouw, Leandro ...

ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore

ONE Championship: Anthony Engelen knock-out geslagen door Zuid-Koreaan

Foto: ONE Championship Hij leek even onverslaanbaar de Nederlandse MMA-vechter Anthony Engelen. Vandaag tijdens ONE ...

Smekende MMA-vechter: tegenstander heeft 'schijt' en blijft slaan (video)

Smekende MMA-vechter: tegenstander heeft ‘schijt’ en blijft slaan (video)

De MMA-vechter Madaline Meacham, smeekte haar tegenstander en de scheidsrechter om de wedstrijd te stoppen ...