TEGEN ZINLOOS GEWELD: Sportschool helpt mishandeld meisje Nieuws
Nieuws

TEGEN ZINLOOS GEWELD: Sportschool helpt mishandeld meisje

TEGEN ZINLOOS GEWELD: Sportschool helpt mishandeld meisje

"Onlangs verscheen er een filmpje op Social Media waarbij er geweld bij een meisje werd gebruikt. Dit soort gedrag kan gewoon echt niet en is om te huilen. En dan ook nog filmen!" Een tekst die de aandacht trok van onze redactie.

De beelden van de brute mishandeling spreken voor zich, dat iemand nu het initiatief neemt om er iets aan te doen en preventief te werken is alleen maar te prijzen. Vaak zijn de commentaren onder dergelijke video's niet mis, maar er bij staan en niets doen kan echt niet door de beugel.

Helpen

Sportschool Totally-Fit uit Eindhoven speurde het meisje op en biedt haar hulp aan. "Wij hebben van de organisatie uit meteen actie ondernomen en het meisje weten te vinden die dit heeft moeten meemaken. Er is contact opgenomen met de vader en gisteren waren vader en dochter bij ons op bezoek voor een gesprek. Een gesprek waarin wij er vooral waren om het meisje een helpende hand te bieden. "

Totally-Fit biedt het meisje gratis weerbaarheid training aan tot de zomer vakantie, een super initiatief waar een voorbeeld aan genomen kan worden. "Wij hebben haar aangeboden om bij ons gratis tot de zomervakantie te komen sporten, en te leren hoe ze om moet gaan met dit soort situaties (die ze hopelijk nooit meer mee zal maken). Wij zijn hier oprecht van geschrokken en willen echt iets betekenen voor haar. "

Super wie volgt?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws