Talpa brengt WWE terug op tv en online in Nederland - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Talpa brengt WWE terug op tv en online in Nederland

Talpa brengt WWE terug op tv en online in Nederland

Talpa en WWE sluiten uitzend deal voor Wrestelmania

Talpa van John de Mol lijkt weer een mooie slag te hebben geslagen, vandaag werd aangekondigd dat de er een samenwerking is met pro-wrestling organisatie WWE uit Amerika. Vanaf 11 april zullen de evenementen te zien zijn via TV en het online kanaal KIJK.nl.

WWE en Talpa Network hebben vandaag een nieuw partnerschap aangekondigd om WWE’s wekelijkse vlaggenschipprogramma’s Raw® en SmackDown® uit te zenden. Ook zal WrestleMania aangeboden worden als een live Pay-Per-View-evenement voor de eerste keer in Nederland op 11 en 12 april.

Vanaf 9 april worden versies van een uur van Raw en SmackDown uitgezonden op in de nacht van vrijdag op zaterdag door Veronica vanaf 00:50 uur. De volledige versies van Raw en SmackDown zullen direct na de uitzendingen in de VS te zien zijn op Talpa Network’s on-demand service KIJK.nl.

Betaald kijken

Naast de wekelijkse programmering zal WWE’s twee nachten durende popcultuur extravaganza, WrestleMania, live beschikbaar worden gesteld op KIJK Pay-Per-View op 11 en 12 april vanuit het Raymond James Stadium in Tampa Bay, Florida. Met deze samenwerking brengt Talpa het pro-wrestling weer terug, welke in de jaren ’80 en 90 ook in ons land te zien waren op tv met grote namen als Hulk Hogan en Andre the Giant.

,,We zijn verheugd om onze wekelijkse vlaggenschip programma’s naar Talpa Network te brengen, samen met ons wereldwijde popcultuur extravaganza, WrestleMania,” zei Andy Warkman, WWE VP, General Manager, Europa en Sub-Sahara Afrika. ,,Deze nieuwe samenwerking stelt ons in staat om ons bereik uit te breiden en onze unieke mix van actievolle, gezinsvriendelijke entertainment te bieden aan WWE-fans in heel Nederland.”


Bekijk ook

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! 'Dit is de Monkey King'

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! ‘Dit is de Monkey King’

Na een training bij Shaolin Masters besloot Song zijn nieuwe MMA-droom na te jagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page