Suck his d*ck! Jake Paul neemt vechtbaas onder vuur | video Nieuws
Nieuws

Suck his d*ck! Jake Paul neemt vechtbaas onder vuur | video

Suck his d*ck! Jake Paul neemt vechtbaas onder vuur | video

Jake Paul versloeg afgelopen nacht in een bokswedstrijd UFC-legende Anderson Silva. Voor de YouTuber was dit zijn zesde overwinning als pro-bokser. Maar niet iedereen is even enthousiast zoals UFC vechtbaas Dana White waarvan Paul zegt dat deze hem haat.

De vijandelijkheid tussen Paul en de UFC baas White gaat voornamelijk over het feit dat de YouTube-ster vindt dat deze zijn vechters onderbetaald. Daar waar boksers miljoenen per gevecht binnenhalen mogen UFC'ers en zelfs kampioen blij zijn met max 500.000,-. Paul startte dan ook een actie om een vechters vakbond op te richten.

Sabotage

Na zijn gevecht met Silva pakte Paul weer even zijn moment om af te geven op White. ,,Hij verstopt zich, maar he Dana, Dana, Dana, het is tijd om e vechters te betalen", zei Paul. Ook zei Paul dat White hem probeert te saboteren. paul sloot zijn tirade af door te zeggen: ,,He can suck his Dick.'

In de tussentijd laten de opmerkingen van Paul de UFC baas koud. Deze reageerde al eerder door te zeggen dat Paul een loser is die volgers zoekt om hem te steunen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws