'Stop die onzin!' Rivaal UFC'er Jones ontkent gevecht
Home / Nieuws / ‘Stop die onzin!’ Rivaal UFC’er Jones ontkent gevecht

‘Stop die onzin!’ Rivaal UFC’er Jones ontkent gevecht

'Stop met die onzin!' Rivaal UFC'er Jones ontkent gevecht
Jon Jones (R) en Jake Hager (inzet)

Jake Hager trapt op de rem na beweringen van voormalige UFC-kampioen Jon Jones over vermeende worstelwedstrijd tussen de twee. Jones poste op social media dat hij en Hager de ring in zouden gaan.

Gisteren ging Jones naar sociale media waar hij suggereerde dat hij op 9 december zou deelnemen aan een worstelwedstrijd tegenover de ongeslagen zwaargewicht van Bellator MMA, Hager.,, Belangrijk nieuws!! Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik zal strijden voor de nummer één worstel organisatie ter wereld, Fury Grappling!”, schreef Jones.

Onzin ten top

,,Op 9 december ben ik in New Jersey om te strijden tegen WWE-superster en ongeslagen Bellator-zwaargewicht Jack Swagger”, beweerde Jones. Die tweet viel om voor de hand liggende redenen niet goed bij Jake Hager.

Hager worstelt hij momenteel bij AEW, niet met de WWE, ook gebruikt hij niet langer de ringnaam ‘Jack Swagger’. Dat gezegd hebbende, kwam het niet als een schok dat Hager besloot om op Jones te reageren en deze aan te pakken.

Ongeslagen

,,Allereerst is het AEW en is het ongeslagen Bellator MMA zwaargewicht Jake Hager, ten tweede zijn er geen voorwaarden besproken of is er geen contract getekend. Als de voorwaarden kloppen, kunnen we praten”, reageerde Hager.

Jones reageerde terug door te zeggen; ,,Kom op mensen, laten we Jake naar 1 miljoen volgers brengen, sorry dat ik niet wist wie je was. Lol.” Hager heeft vier keerr gevochten bij Bellator en won zijn laatste clash tegen Brandon Calton.

Bekijk ook

‘Ik dacht F*CK YOU!’ Topvechter Gilbert Yvel over neerslaan scheidsrechter

Hij was ook nog eens de trainer van de vechter waar ik tegenover stond

‘Idioot!’ Boze fan kopstoot worstelaar en krijgt pak slaag (video)

De man die zelf flink uit de kluiten gewassen is schroomde niet

‘Vader’ (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)

Zijn tegenstander maakte geen enkele kans

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page