Home / Nieuws / Stem op Murat Aygün voor de Sportman van het jaar verkiezing!

Stem op Murat Aygün voor de Sportman van het jaar verkiezing!

Kickbokser Murat Aygün genomineerd als sportman van het jaar!

Waar in Nederland de vechtsporten in het algemeen nog wel eens in het verkeerde vakje wordt geplaatst, laat men in Enschede zien hoe het ook kan! Kickbokser Murat Aygün is namelijk genomineerd voor de titel sportman van het jaar. Naast dat dit uniek is voor Nederland, is het ook een erkenning niet alleen voor Murat Aygün, maar voor de gehele vechtsport in het algemeen.

Top vechter van Team Aerts

Murat komt uit voor Team Aerts (Enschede) en won afgelopen jaar diverse titels in het kickboksen, waaronder de wereldtitels Heat Heavyweight, MixFight HeavyWeight, en de titel bij de bond I.S.K.A. Tot slot won hij de World Fighting League Heavyweight titel in Almere. Uitzonderlijke prestaties die geëerd mogen worden met een nominatie, en hopelijk het winnen van de verkiezing.

Laat je steun voor de vechtsport zien, laat je stem horen!

De nominatie van Murat is een mooie kans voor de vechtsportliefhebbers om hun stem te laten horen. Ook al is het een lokale verkiezing toch zal deze van invloed kunnen zijn op landelijk vlak voor de vechtsporten. Stem dus op Murat, stemmen kan tot en met dinsdag 12 september via www.sportaal.nl/sportverkiezing. De uitslag wordt voor de helft bepaald door de publieksstemmen en voor de helft door de vakjury.

STEM!

 

 

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page