Stem op Murat Aygün voor de Sportman van het jaar verkiezing! Nieuws
Nieuws

Stem op Murat Aygün voor de Sportman van het jaar verkiezing!

Stem op Murat Aygün voor de Sportman van het jaar verkiezing!

Kickbokser Murat Aygün genomineerd als sportman van het jaar!

Waar in Nederland de vechtsporten in het algemeen nog wel eens in het verkeerde vakje wordt geplaatst, laat men in Enschede zien hoe het ook kan! Kickbokser Murat Aygün is namelijk genomineerd voor de titel sportman van het jaar. Naast dat dit uniek is voor Nederland, is het ook een erkenning niet alleen voor Murat Aygün, maar voor de gehele vechtsport in het algemeen.

Stem op Murat Aygün voor de Sportman van het jaar verkiezing!

Top vechter van Team Aerts

Murat komt uit voor Team Aerts (Enschede) en won afgelopen jaar diverse titels in het kickboksen, waaronder de wereldtitels Heat Heavyweight, MixFight HeavyWeight, en de titel bij de bond I.S.K.A. Tot slot won hij de World Fighting League Heavyweight titel in Almere. Uitzonderlijke prestaties die geëerd mogen worden met een nominatie, en hopelijk het winnen van de verkiezing.

Laat je steun voor de vechtsport zien, laat je stem horen!

De nominatie van Murat is een mooie kans voor de vechtsportliefhebbers om hun stem te laten horen. Ook al is het een lokale verkiezing toch zal deze van invloed kunnen zijn op landelijk vlak voor de vechtsporten. Stem dus op Murat, stemmen kan tot en met dinsdag 12 september via www.sportaal.nl/sportverkiezing. De uitslag wordt voor de helft bepaald door de publieksstemmen en voor de helft door de vakjury.

STEM!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws