Stem op Murat Aygün voor de Sportman van het jaar verkiezing! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Stem op Murat Aygün voor de Sportman van het jaar verkiezing!

Stem op Murat Aygün voor de Sportman van het jaar verkiezing!

Kickbokser Murat Aygün genomineerd als sportman van het jaar!

Waar in Nederland de vechtsporten in het algemeen nog wel eens in het verkeerde vakje wordt geplaatst, laat men in Enschede zien hoe het ook kan! Kickbokser Murat Aygün is namelijk genomineerd voor de titel sportman van het jaar. Naast dat dit uniek is voor Nederland, is het ook een erkenning niet alleen voor Murat Aygün, maar voor de gehele vechtsport in het algemeen.

Top vechter van Team Aerts

Murat komt uit voor Team Aerts (Enschede) en won afgelopen jaar diverse titels in het kickboksen, waaronder de wereldtitels Heat Heavyweight, MixFight HeavyWeight, en de titel bij de bond I.S.K.A. Tot slot won hij de World Fighting League Heavyweight titel in Almere. Uitzonderlijke prestaties die geëerd mogen worden met een nominatie, en hopelijk het winnen van de verkiezing.

Laat je steun voor de vechtsport zien, laat je stem horen!

De nominatie van Murat is een mooie kans voor de vechtsportliefhebbers om hun stem te laten horen. Ook al is het een lokale verkiezing toch zal deze van invloed kunnen zijn op landelijk vlak voor de vechtsporten. Stem dus op Murat, stemmen kan tot en met dinsdag 12 september via www.sportaal.nl/sportverkiezing. De uitslag wordt voor de helft bepaald door de publieksstemmen en voor de helft door de vakjury.

STEM!

 

 

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page