Stefan Struve lijdt nederlaag tijdens UFC Hamburg Nieuws
Nieuws

Stefan Struve lijdt nederlaag tijdens UFC Hamburg

Stefan Struve lijdt nederlaag tijdens UFC Hamburg

Struve lang bij de UFC

Hoewel Tybura zijn UFC-resultaten gemengd zijn, heeft "Tybur" zichzelf niettemin bewezen als een top 10 vechter en een waardevol lid van de UFC selectie vanwege de sterke concurrentie. Struve is dicht bij het vieren van een decennium van UFC-competitie, maar helaas had de boomlange Nederlander zijn laatste twee gevechten ook al verloren. Aan de positieve kant, de nederlagen kwamen op een vrij hoog niveau van concurrentie.

Stefan Struve lijdt nederlaag tijdens UFC Hamburg

Grondgevecht

Tybura slaagde er in Struve een paar keer naar beneden te krijgen waar zijn specialiteit ligt, Struve kreeg een flinke elleboog te verwekken die hard aan kwam in ronde twee. Struve gebruikte een aantal frontkicks en jabs waar hij Tybura mee op afstand hield. Ook kreeg Tybura een aantal stevige inside leg kicks te verwerken, maar wachtte Struve iets te lang om door te pakken met een stoot. Het lukte Struve maar niet om grip op de partij te krijgen, Marcin Tybura verslaat Stefan Struve via UD (30-27x2, 29-28).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws