Stefan Struve lijdt nederlaag tijdens UFC Hamburg – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Stefan Struve lijdt nederlaag tijdens UFC Hamburg

Stefan Struve lijdt nederlaag tijdens UFC Hamburg

Ultimate Fighting Championship (UFC) Zwaargewicht veteranen Marcin Tybura en Stefan Struve stonden vandaag op  zondag (22 juli 2018) tegenover elkaar tijdens UFC Fight Night 134 in de Barclaycard Arena in Hamburg, Duitsland. Na een aantal recente verliezen is het Stefan Struve wederom niet gelukt om terug te komen met een winst. De meegereisde fans van Struve zaten op het puntje van hun stoelen tijdens de clash tussen Struve en Tybura. Ook coach Bob Schrijber liet zich niet onbetuigd en gaf luidkeels zijn pupil instructies.

Struve lang bij de UFC

Hoewel Tybura zijn UFC-resultaten gemengd zijn, heeft “Tybur” zichzelf niettemin bewezen als een top 10 vechter en een waardevol lid van de UFC selectie vanwege de sterke concurrentie. Struve is dicht bij het vieren van een decennium van UFC-competitie, maar helaas had de boomlange Nederlander zijn laatste twee gevechten ook al verloren. Aan de positieve kant, de nederlagen kwamen op een vrij hoog niveau van concurrentie.

Stefan Struve; volgende UFC gevecht staat gepland

Grondgevecht

Tybura slaagde er in Struve een paar keer naar beneden te krijgen waar zijn specialiteit ligt, Struve kreeg een flinke elleboog te verwekken die hard aan kwam in ronde twee. Struve gebruikte een aantal frontkicks en jabs waar hij Tybura mee op afstand hield. Ook kreeg Tybura een aantal stevige inside leg kicks te verwerken, maar wachtte Struve iets te lang om door te pakken met een stoot. Het lukte Struve maar niet om grip op de partij te krijgen, Marcin Tybura verslaat Stefan Struve via UD (30-27×2, 29-28).

 

 

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page